Egyéni segítő beszélgetések

Mit jelent valójában a lélekserpa kísérés, mint folyamat? Egy olyan közös helyet és teret nyújt a betérők számára, ahol én magam sem problémák és feladatok nélkül, megvilágosodva ülök; teszem a dolgom és olykor bénázom, vagyis éppúgy úton vagyok én is, ahogy Te; én sem ülök senkinél sem magasabb lovon.
A Bach virágterápia egy egyszerű, és könnyen használható módszer. Kiválóan lehet alkalmazni mind testi, mind lelki nehézségek esetén.
Spirituális útkeresőnek, úton haladónak lenni nem azt jeleni, hogy különb lennél az átlag embernél. Sokkal inkább úgy definiálnám ezt, mint egy őszinte kapcsolatot önmagaddal, az érzelmeiddel, emberi kapcsolataiddal. Nincs benne semmiféle hókusz-pókusz, mint ahogy azt legtöbben hiszik, vélik, túlgondolják.
A párkapcsolati serpa-séták legelső lépése mindig az, hogy levesszük a régi szemüvegeket, és elsétálunk az objektív megértésig, ahol szemüveg nélkül, tiszta látással szemre vételezzük az aktuális helyzetet, önmagatokat a kapcsolatban, társatokat és a kapcsolódásotok eddigi dinamikáját.
Kapcsolódó tevékenységeim
A Prepare/Enrich a világ vezető szabványosított tesztprogramja, amely minden lényeges területen átfogó képet ad az adott pár kapcsolatáról. Tudományos megbízhatóságát több mint 1.200 szaktanulmány és 100 PhD disszertáció igazolja. A teszteket 1978 óta folyamatosan fejlesztik, valamint minden kapcsolati típusra (együtt járó, együtt élő, házas, mozaikcsalád, 50 feletti párok) külön kérdéssort dolgoztak ki.
Kapcsolódó tevékenységeim

Rólam mondtátok

Jó ide járni, mert így tartalmasabbak a szombatjaim.

Luca, 14 éves