Kreatív alkotó tevékenységek

Ha szívesen csatlakoznál olyan alkotó közösséghez, ahol semmiféle előzetes művészeti ismeretek nem szükségesek, csak kíváncsiság és nyitottság, akkor itt a HELYed!

Sokféle úton tapasztalhatjuk meg azt a valakit, aki valójában mi magunk vagyunk. Igazi közelségbe kerülünk önmagunkkal, akivel olykor valami miatt távolinak, vagy kuszának érezzük a kapcsolatot. Mivel csoportot alakítunk, egymásban is tükröződünk, egymással összecsengünk, hatást gyakorolunk egymásra.

Különböző alkotótevékenységekben kalandozhatsz velünk kedvedre, amikben kipróbálhatod rejtett képességeidet.

Többek között kavicsfestés, mandalafestés, élményfestés és ékszerkészítés vár rád, ha csatlakozol hozzánk.

Mit kapsz a tevékenységek által?

Elsősorban közösségi élményt, új ismeretségeket, léleképítő beszélgetéseket, önbizalmat és az alkotás közben megélt örömöt, áramlást.

Fontos, hogy rohanó világunkban kicsit megálljunk a jelen pillanatában és felfedezzük rejtett képességeinket. Ehhez eszközül hívjuk a kavicsok évezredes üzenetét, a mandalák titkait, az ősi szimbólumok, motívumok rendszerét, mint kapu nyitókat, lélekemelőket.

Jelentkezni 9 éves kortól lehet (felnőtteknek is!)

Maximális létszám: 8-10 fő

Bővebb tájékoztató az aktuálisan induló foglalkozásokról, konkrét időpontokról a facebook oldalon, vagy a honlap eseménynaptárjában lehetséges.

Tarts velünk és próbáld ki önmagad!

A falfestésben az a legnagyszerűbb érzés, hogy maga a falfelület és a tér formái, színvilága adja az ihletet, ami olykor teljesen spontán alakul, máskor pedig alaposan megtervezett.
A legtöbb ember számára a kavics egy jelentéktelen valami, ami az út szélén hentereg és félre rugdossuk általában, ám nekem valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag kicsi korom óta különös vonzalmam van a kövekhez.
Magam számára is elgondolkodtató volt, hogy a kő/kavics keménysége, hűvösebb tapintása után miért éppen egy súlytalan, légies, pihe-puha meleg anyagot vettem kezeimbe. Két ellentétes pólusú és tapintású anyag, két véglet... különböző formázhatóság.
Az írás során is leginkább az a bizonyos flow/áramlás ragad magával... valami megindul, elindul belőlem, valahonnan mélyről, ám sokszor csak olyan, mint egy rendetlen szekrény, amit ha kinyitok, ömlik ki belőle az összes holmi, pontosan úgy, mint a fejemből a szavak és a mondatok.

Rólam mondtátok

Itt mindenki kedves, jókat alkotunk, itt elmondom a problémáim és új barátokat szereztem. Szeretem Judit nénit.

Hajna, 10 éves