Lélekgyurma Műhelyről

Lélekgyurma Műhely

A Lélekgyurma Műhely 2019. januárjában indult kezdeményezés, amiben különböző életkorú csoportoknak a kisiskolástól egészen felnőttekig kínál sokrétű tevékenységeket, klubokat, programokat, eseményeket.

Pár évvel ezelőtt kapott szárnyra bennem a késztetés, hogy teremthessek egy olyan helyet, ahol különböző életkorú közösségek találkozhatnak, és egymást befogadva, valamint támogatást érezve haladhat mindenki a saját ösvényén önmagát bátran felvállalva.

Így megálmodtam ezt a HELYET, ahol lehetőséget tudok nyújtani olyan közösségek számára, akik nem csak a kívülről elvárt és megszokott módon szeretnének tekinteni a világra és önmagukra, hanem saját belső erőforrásaikat felismerve vállalni merik a különbözőségeiket minden szempontból.

A hely, ami ezeknek a közösségi találkozásoknak otthont ad immár, a LÉLEKGYURMA MŰHELY, ahol azért vagyok jelen magam is, hogy a hozzám „lélekgyurmázásra” érkező különböző életkorú gyerekeknek, kamaszoknak, felnőtteknek megerősödjön az önmagukba vetett hitük, még mielőtt be nem darálja őket a normák, elvárások és megfelelési kényszer közé szorított világ.

A Műhelyben zajló tevékenységekről, csoportos és egyéni foglalkozásokról ITT olvashatsz bővebben.

Csoportosan szerveződő klubok és programok kínálatáról bővebben az eseménynaptárban, valamint a LÉLEKGYURMA facebook oldalon is tájékozódhatsz.

Rólam mondtátok

Itt mindenki kedves, jókat alkotunk, itt elmondom a problémáim és új barátokat szereztem. Szeretem Judit nénit.

Hajna, 10 éves