Arcelemzés konzultáció

Titkosírás az arc, de annak, aki a kulcsát bírja, nyitott könyv – írja Jókai.

S mennyire igaz. Az arcolvasás képességével mindannyian rendelkezünk, csak más mértékben. Öntudatlanul állítunk fel arcdiagnózisokat nap mint nap…

Az arcelemzés egy komplex tudomány. Ahogy a világ, és benne minden változik, úgy a személyiségünk, a minket körülvevő környezet sem állandó.

Az arcelemzés egy olyan ősi, sokrétű tudomány, melynek segítségével megismerhetjük legbensőnket, erősségünket, gyengeségeinket. Az emberi arcból hasonlóképpen lehet olvasni, mint a kézírásból: az arcon is érzékelhető a pillanatnyi (érzelmi, fizikai) változás, de az állandó személyiségvonások is. Minden apró rezdülés látszik rajtunk.

Talán gyakran észre sem vesszük magunkon, mennyi mindent sugároz az arcunk. Ha rossz hírt kapunk, ha fáradtak vagyunk, ha túlfeszítettek, az mind-mind látszik. Ám éppen ugyanúgy látszik az örömünk, látszik a bánatunk is. Aki kicsit is szenzitívebben észleli a környezetében lévő embereket, mert pl. kifinomultabbak a receptorai, akkor bizonyára észreveszi, ha egy ragyogó mosollyal, láthatóan vidám személy lép be  a terembe. Mindannyian észrevesszük, ha nem is tudatosítjuk magunkban, már el is végeztük az arcelemzés folyamatát. Mert az arca elárulja, hogy jól van, kiegyensúlyozott-e az illető, vagy éppen letargikusan mélabús, netán mogorva és elutasítóan rideg.

Néha az első pillanatban hajlamosak vagyunk eldönteni, vajon a másik fél rokonszenves vagy ellenszenves-e számunkra egy másodperces arcelemzés folyamattal. Ám ez a másodperc törtrésze alatt kialakított ösztönös véleményformálás többnyire felszínes, ugyanakkor a téves,ill. túlzó megállapítások között mégis sok telitalálat akad, és az első benyomásunk, intuitív megérzésünk általában nem vezet félre bennünket.

Kíváncsi vagy arra, hogy miről árulkodnak a különböző arcformák, mit lehet kiolvasni a szemből, esetleg milyen lelkiállapotra utal a száj?

Az ember teljes karaktere egyetlen sajátság megfigyelése révén nem állapítható meg, ahhoz az egész arcot elemezni kell. A különböző arcvonások, sajátságok különböző jellemvonásokat takarnak.

Nem csak a jellem olvasható le egy arcról, hanem a sorsjegyek és a betegségre való hajlamok is. Ahogyan az ember lehetőségei, egészségi állapota és döntései alapján a sorsa változik, úgy változik az arca is.

Melyik típusú arcelemzés szerint zajlik nálam a konzultáció?

Kínai 5 elem tana szerinti arcelemzés rejtelmeibe tekinthetsz be, ha hozzám fordulsz.

Kínai 5 elem szerinti arcelemzés lényege

Az emberi test működését teljesen másként közelítették meg a kínai gyógyítók, mint teszik azt ma a nyugati orvoslásban. Figyelembe vették, hogy minden mindennel összefügg, és az egymásra gyakorolt hatások láncolata alapján az öt természeti elemhez kapcsoltak mindent: a tűz, a föld, a fém, a víz és a fa elem különböző módon hatnak egymásra, és különböző tulajdonságokat hordoznak. Ennek megfelelően sorolták típusba az arc jellegzetességeit is.

Mégis mi történik egy arcelemzésen?

Egy ilyen konzultáció kicsit ahhoz hasonlít, mint amikor kirakunk egy 1000 darabos puzzle-t. Az arcunknak ugyanis minden pici részlete számtalan információt, üzenetet hordoz, hiszen az arcvonások és a belső tulajdonságok, valamint az emberi élet során történtek és a ráncok megjelenése között szoros kapcsolat van.

Az arcunkra van írva mindaz, ami belül zajlik, legyen az fizikai, szellemi, vagy lelki tulajdonság, illetve állapot.

Az arcdiagnosztika a lelki, a testi és a szellemi folyamatokat együttesen vizsgálja, s ezek függvényében ad pontos képet az ember jelleméről, viselkedéséről és egészségéről. Így tehát arcunk olyan, akár egy önéletrajz, ami mindenki számára nyitott és olvasható.

Konkrétan hogyan zajlik az arcelemzés?

Az arcelemzéshez személyes, face to face találkozás szükséges.

Előzetes bejelentkezés alapján tudsz ezzel a lehetőséggel élni.

A találkozás során kb.1-2 órás beszélgetésbe ágyazott azonnali szóbeli elemzést kapsz.

Megfigyelési szempontjaim:

  • arcforma
  • zóna arányok
  • arc szervei
  • ránctérkép

Mindezeket összegezve a végén a kínai 5 elem tanai szerinti személyiség tipus besorolás jellemzőit is hallhatod rád vonatkoztatva.

Tehát az arc elemzése azzal fejeződik be, hogy meghatározásra kerül az arc uralkodó eleme, vagyis:

föld, víz, tűz, levegő, fém.

A Te arcod vajon miről árulkodik?

Ha szeretnél közelebb kerülni önmagadhoz, tegyél egy próbát, gyere el és nézz bele az arcelemzés tükrébe! Anélkül, hogy bármit tudnék rólad, elmondom, mik az erősségeid, gyengéid, mire kell odafigyelned.

Ár

120 perc
10.000 Ft

Rólam mondtátok

Azért szeretünk ide járni, mert…

  • mindig meghallgatnak
  • ha bármi olyan gond van, meglehet beszélni
  • itt nincs kiközösítés
  • mindenki megértő és kedves
  • mert felvidítanak a lélekgyurmások
  • sokat játszunk, ami segíti az önbizalmunkat
Petra, Luca, Kira