Önismereti elemzések

Az arcelemzés egy olyan ősi, sokrétű tudomány, melynek segítségével megismerhetjük legbensőnket, erősségünket, gyengeségeinket. Az emberi arcból hasonlóképpen lehet olvasni, mint a kézírásból: az arcon is érzékelhető a pillanatnyi (érzelmi, fizikai) változás, de az állandó személyiségvonások is. Minden apró rezdülés látszik rajtunk.
A grafológia, azaz íráselemzés, a kézzel írott szöveget vizsgálja. Mivel minden ember kézírása egyedi, ezért az íráskép elemzés is képes feltárni az ember egyéni tulajdonságait. Az elemzésből többek között kiderül az ember személyisége, viselkedése, hajlamai, és működése, ezért sokat segíthet a jó önismeret elérésében.
A kronobiológiai pszichogenetika egy 1970-es években született tudomány. Ez egy olyan önismereti módszer, melynek segítségével jobban megértjük önmaguk és a környezetünkben élők működését is. Segít felismerni, hogy mit tehetünk azért, hogy harmóniában élhessünk a családban, a munkahelyen, az élet egyéb területein.
A numerológia (számmisztika) az asztrológia társtudománya, sok ezer éves tapasztalati tudomány, amely a születés számaiból, valamint a név betűinek számértékéből következtet.  A számok szimbólum rendszerében benne van sorsunk, személyiségünk, jellemünk, valamint életünk hosszabb-rövidebb ciklusai, sorsfordulóink is.
A metamorf kezelés (masszázs) egy nagyon hatékony, speciális blokkoldó technika. Megszabadítja a lelket a sérülésektől, így lehetőséget teremt, hogy teljesebb, örömtelibb, harmonikusabb életet éljünk. A metamorf masszázs a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz változást, javulást. Régen a magyar nép gyógyítói, a sámánok alkalmazták ezt a technikát.

Rólam mondtátok

Itt mindenki kedves, jókat alkotunk, itt elmondom a problémáim és új barátokat szereztem. Szeretem Judit nénit.

Hajna, 10 éves