Falfestések

Másik kreatív hobbim egy csodával határos módon megúszott és hamarjában eloltott tűzeset utáni renoválás során alakult ki és a saját nappalink falára pingált tűzmadárból kapott szárnyra, mintegy szimbólum.

A falfestésben az a legnagyszerűbb érzés, hogy maga a falfelület és a tér formái, színvilága adja az ihletet, ami olykor teljesen spontán alakul, máskor pedig alaposan megtervezett.

Persze nyilvánvaló, hogy manapság már széles kínálata van a falmatricás dekorációknak, ám mégis úgy vélem, hogy a  falmatricákkal ellentétben itt nagyobb a szabadság, a spontaneitás, és a méret is akkora lesz, amekkora a legoptimálisabb a megrendelőnek, és nem kell alkalmazkodni a készen kapható színekhez, formákhoz sem.

Hogyan zajlik a kivitelezés?

Nincs még több oldalnyi referenciám az eddigi munkáimról, viszont akik eddig megkerestek, azokhoz személyesen elmentem szemrevételezni az adott falfelületet és a környezetet s ha volt konkrét ötlet, akkor átbeszéltük a lehetőségeket. Utána kezdődhetett a munka, a kivitelezés. A kivitelezés a legtöbb esetben 1-2 napot vesz igénybe, ám előfordul a több napot igénybe vevő munka is. Eddigi alkotások közt a falfestésen kívül volt már kültéri kemence festés (étterem) és szintén kültéri grillező placc beton alapra festés is.

Miért is szeretek nagyobb felületekre pingálni?

Felemelő élményként hat rám, hogy teljesen elengedhetem a fantáziámat és szerencsére az eddigi megrendelőimtől szabad kezet kaptam a kivitelezésben, amihez persze maximális bizalom és egybe rezgés szükséges. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy valamennyire megismerje az ember a másik ember belső világát. Ami talán a leginkább inspirál, hogy egyfelől kihívás is  maga a „feladat”, hiszen még ha meg is álmodom valamennyire a kész produktumot fejben, valahogy mindig a helyszínen alakul, formálódik ki teljes egészében. Az egész falfestésben az a legjobb, hogy mindig más és más. Mivel nem vagyok túl jó a monotonitás kezelésében, így nem tudnám ugyanazt megfesteni. Így viszont,  mindig új emberek, kihívások várnak rám.

Galéria

Kattints a képre, majd a billentyűzeten a jobbra-balra nyilakkal léptethetsz a galéria képei között.

Rólam mondtátok

Egy nagyon jó közösség ahol olyan emberek vannak ahol mindenki megértő és meg tud nyílni az ember és látjuk, hogy nem csak nekem vannak problémáim és tudunk tanàcsot adni.

És a közösség is remek.

Anita, 17 éves