Metamorf kezelés

A metamorf kezelés (masszázs) egy nagyon hatékony, speciális blokkoldó technika. Megszabadítja a lelket a sérülésektől, így lehetőséget teremt, hogy teljesebb, örömtelibb, harmonikusabb életet éljünk. A metamorf masszázs a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz változást, javulást. Régen a magyar nép gyógyítói, a sámánok alkalmazták ezt a technikát.

A görög eredetű „metamorfózis” szó, átváltozást, átalakulást jelent. Életünk során sokszor kell átalakuláson keresztülmennünk, hogy fejlődni tudjunk, tovább tudjunk lépni. A megfelelő helyeken alkalmazott, igen finom érintések visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. Oldja az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat.

Mindennapjainkban különböző lelki hatások érnek, melyek elraktározódnak tudatunk legmélyén (csalódás, félelem, sokk, szeretetmegvonás, szégyen stb). Ezekre sokszor tudatosan már nem is emlékszünk, de teherként továbbra is cipeljük őket magunkban. Ezek a lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, így erőteljes hatással vannak tudatunkon keresztül a mindennapi életünkre is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattinkban is elraktározódik.

A módszer kíméletes, hatékony és gyerekeken is alkalmazható.

A kezelés pozitív hatásai

Segít megszüntetni a félelmeket, gátlásokat, a komor, lehúzó gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, frusztrációkat. Nyitottabbá, oldottabbá, felszabadultabbá válhatunk.

Megnő az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, életkedvünk, vidámabbak, optimistábbak leszünk. Erősödik a jövőbe vetett hitünk is, megváltoznak céljaink, és ezáltal elkezdenek javulni az életkörülményeink is.

A pszichoszomatikus betegségek és tünetek is enyhülnek, illetve megszűnnek, mint pl. gyomorfekély, rendszeres végtaggörcsök vagy hideg kéz-láb tünetek.

Kontraindikációja nincs, bárkin alkalmazható.

Hogy történik a kezelés?

Masszázságyon fekve történik, ruhában és betakarva.

Maga a technika lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet, így hatva az idegenrendszeren keresztül a tudatalattira is. Az érintések által keletkező energiahullám kilöki a blokkokat, a gátakat, felszabadítva az energetikai rendszerünket is.

A különböző szervek reflex pontjai az egész testen megtalálhatóak, így a lábon, a kézen, és a fejen is. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. Lelki szinten félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Ezáltal bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki.

Mire van jótékony hatással?

  • cukorbetegségre
  • allergiára
  • asztmára
  • migrénre
  • depresszióra
  • pánikbetegségre
  • szívritmus zavarra
  • vérnyomás problémákra

Mennyi ideig tart egy ilyen kezelés?

Egy kezelés kb. 40-60 perc.

Személytől, problémától függően általában 3-5 kezelés ajánlott.

Ár

60 perc
5.000 Ft

Rólam mondtátok

Jó ide járni, mert így tartalmasabbak a szombatjaim.

Luca, 14 éves