Numerológia konzultáció és elemzés

Tudod-e mire születtél? Tudod-e, mi a feladatod a Földön? Tudod-e, hogy mi a kapcsolatod a családtagjaiddal? Tudod-e, hogy hogyan neveld gyermeked? És azt vajon tudod-e ,hogy a születési számaidban minden válasz kódolva van?

Életünk során elérkezik a pillanat, amikor elkezdjük kutatni kik is vagyunk, hová tartunk, miért működünk így vagy úgy. Szeretnénk megismerni a sorsfeladatunkat, küldetésünket. A sokféle módszer közül talán az egyik legismertebb a számmisztika, vagy más néven numerológia. Ez a tudomány könnyű, de mégis mélységében bonyolult.

Mi is a Numerológia?

A numerológia (számmisztika) az asztrológia társtudománya, sok ezer éves tapasztalati tudomány, amely a születés számaiból, valamint a név betűinek számértékéből következtet.  A számok szimbólum rendszerében benne van sorsunk, személyiségünk, jellemünk, valamint életünk hosszabb-rövidebb ciklusai, sorsfordulóink is.

Ismertető a numerológiai elemzésekhez

A numerológia tárgya maga az ember, az egyén sorsfeladata, életfeladata, küldetése, kapcsolatai, lehetőségei. Valójában az önismeret tárgya, életünk mélyebb összefüggéseinek megértését célzozza meg.

Minden, ami a világban megjelenik, rezgés formájában jelen van, rezgésként vibrálnak bennünk az érzések és a gondolatok is. Tehát a számoknak is éppúgy rezgésük van.

Az első miérted természetesen az lehet, hogy miért jelent bármit is egy-egy szám megjelenése a személyiség a sors, az életút alakulásánál?

A számmisztika egy kicsit közelebb hozhat téged ahhoz a felismeréshez, hogy megérteti veled, hogyan működsz. Amit tehetsz, hogy a felismerés birtokában másképp viszonyulsz magadhoz és másokhoz. Könnyebben elfogadod magad az összes pozitív és negatív tulajdonságoddal, s talán a kezedbe kapod a megoldókulcsot is ahhoz, hogy hogyan reagálj, hogyan viszonyulj dolgokhoz, emberekhez. Azt is feltárja előtted, milyen téren vannak hiányosságaid, milyen karakterelemeket lenne jó kifejleszteni magadban, hogy teljesnek érezd magad.

Ugyebár számos félreértést, vakvágányt kerülhetnénk ki, ha tudatában lennénk a miérteknek. Hosszú az út, melyek láttatni engedik az összefüggéseket, és általában az életünk utolsó évtizedeiben jön az ún. AHA-élmény szerű összefüggések meglátása… Ez sem véletlen.

Születési dátumunk nem más, mint a lélek által kiválasztott időpontja a testet öltésnek. Ez az időpont hordoz egy bolygókhoz kapcsolódó energiát, egy rezgést, egy láthatatlan erőt, ami végigkíséri az egyént az életútján. Kapott energia csomagjainkban benne vannak egész életünkre kiható tulajdonságaink, eszközeink, lehetőségeink. Minden ebből indul ki- hogyan működtetjük a kapott energia csomagot szabad akaratból- milyen vezetők, szülők leszünk, hogyan kommunikálunk, hogyan tudunk egyensúlyban maradni, megbocsájtani, stb…

Fontos ismérvek a számmisztikai számításokhoz és értelmezésükhöz

Célszerű tisztázni, hogy a numerológia két meghatározó, személyes adatot használ, az egyik a születési dátum , a másik a születéskor kapott név.. Az utóbbi adatnak aztán vannak változatai, rész eredményei...(pl. Férjezett név, stb..)

Mit jelképeznek a számok konkrétan?

 • Segítenek felismerhetővé és értelmezhetővé tenni a személyiségedet, melyet a személyiségszám mutat: ilyennek látod, ilyennek mutatod magadat → ezek neved mássalhangzóinak összege.
 • Megismerteti  érzelmeidet, melyet a szívszám (lélekszám) mutat, rejtett belső tulajdonságokat fed fel, tiszta valóságodról állít tükröt. Neved magánhangzóinak összege.
 • Hiányzó jellemvonásaidat is felfedi, amit a név hiányzó betűi takarnak.
 • Általános jellemedről a teljes névszám árulkodik. Ezeket a jellemzőket hoztad magaddal, ezek személyes örökséged, alapképességeid. Ilyennek lát a környezeted. Neved összes betűjének összege.
 • Küldetésedet, sorsodat a sorsmisszió száma tárja fel. Segít tisztán látni, jó ösvényt taposol-e  lehetne-e könnyebb az életed, azt a hivatást választottad-e amiben igazán ki tudnál teljesedni. Ez teljes születési dátumod.
 • A születési napod száma pedig a felnőttkor száma, konkrét személyes ügyeidről, cselekvőképességedről, tetteidről ad felvilágosítást.
 • A személyes éved pedig az aktuális időszak, vagyis az adott év feladatait tárja fel. Mire figyelj, mire fordíts energiát ebben az időszakban és mire ne.

Hogy történik az elemzés?

 1. Írdd meg a születési dátumodat (év, hónap, nap elegendő!), részletesebb elemzésnél pedig a teljes születési nevedet, valamint nők esetében a férjezett nevet is.
 2. Küldd vissza kitöltve a megrendelési nyilatkozatot (amit letölthetsz a dokumentumok mappában)
 3. Fizesd be az általad kiválasztott elemzés alapján az összeget a megadott bankszámlaszámra
 4. 7- 14 napon belül megkapod az elemzést

Az elemzés egy mátrix jellegű képlet alapján történik, ahová a születési dátum számai bekerülnek. ( ezeket fotózva csatolmányban is mellékelem). Az egyenlet jobb oldalán lévő számok (piros számok) a sorsutat, sors-számot jelentik. Tehát ez mutatja meg, mi az a hozott pozitív energia, ami segíti egyensúlyba hozni a baloldalon lévő energiákat, mi az életünk feladata és küldetése és ehhez milyen pozitív energiákat, lehetőségeket kaptunk.

Ezután következik a részletes kifejtés: személyiségjegyek, sors feladat, képességek, erősségek, érzelmi élet, kapcsolatok..stb...

Lehetőségek

1. Rövid numerológia elemzés

Akkor ajánlom ezt az elemzést, ha szeretnéd megismerni magadat a számmisztika tükrében, ám nem szándékozol túl sokat költeni erre. Ez egy kb. 3-4 oldalas elemzés, ami a következőket tartalmazza:

 • karekterszám
 • Sorsmisszió
 • hiányszámok
 • összegzés

Ára: 7000 Ft

2. Részletes numerológiai elemzés

Azoknak ajánlom, akik szeretnék mélyebben megismerni önmagukat a számmisztika vetületében is.

Kb. 8-10 oldalnyi elemzést tartalmaz.

 • karekterszám
 • Sorsmisszió
 • hiányszámok
 • névszám → ehhez fontos megírni a születéskori néven kívül, (adott esetben) a megváltozott nevet is
 • összegzés
 • valamint utólag feltett egyéni kérdésekkel kiegészíthető.

Ára: 13.000 Ft

Fontos tudni!

Ez a módszer (elemzés) csak az egyik lehetséges módja a helyes életút megtalálásának, s nem az egyetlen. Csupán egy eszköz az önmegismerési folyamatban.

A számmisztika akkor tud a segítségedre lenni, amikor elakadsz. Ha nem látod merre tovább. Ha nem érted miért vagy ilyen, miért döntöttél így már megint és miért nem tudsz másként. Okokat keresel, összefüggések után kutatsz, hiszen mindig a nagy MIÉRT dobol a halántékod mögött.

A számmisztika olyan hiteles egyénre szabott információ halmazzal lát el, hogy ha azokat megérted, könnyebben rálátsz életutadra is.

Valójában olyan kemény tükröt állít elénk, amibe nem könnyű belenézni, de megéri!

Segít bennünket, hogy a spirituális gondolkozás segítségével felismerjük életfeladatunkat, megtaláljuk helyünket a világban, valamint egy lehetőség ahhoz, hogy szembenézzünk a saját problémáinkkal, és megtanuljuk, hogyan lehet ezeket feloldani.

A numerológia segít, hogy önmagunk megismerésén és elfogadásán túl a környezetünkben élő embereket is megértsük.

Felhívom minden hozzám forduló figyelmét arra, hogy a számmisztikai elemzéseiket olvasván nem egy kész működési és javítási útmutatót tartanak majd a kezükben.

AZ ÁLTALAM ÁTKÜLDÖTT ELEMZÉSBŐL IS MINDIG CSAK ANNYIT VEGYEN KI MINDENKI, AMIT ÚGY ÉREZ, HOGY SZÜKSÉGES AZ ELMOZDULÁSÁHOZ, ILLETVE AMINEK HASZNOSULÁSÁT A SAJÁT ÉLETÉRE NÉZVE INTEGRÁLNI TUDJA.

Próbálok az embereknek az elemzések során NEM konkrét tanácsot adni, mert azt vallom, hogy  tanácsot kérni és adni egyaránt veszélyes. Mivel az én tanácsom nem a másiknak a megoldókulcsa, így szerintem nagyon veszélyes dolog megmondani bárkinek is, hogy mit miként csináljon. Ennek vetületében pusztán a numerológiai elemzések alapján nem lehet kijelenteni, hogy teljes önismeret birtokába kerülne bárki is.

Jóslás-e a numerológia?

A numerológia sem jósol meg előre semmit.

A számok nem hatalommal bíró minőségek, hanem saját energetikai megfelelőid. Azt rezgik vissza, ami vagy. Nem hatnak rád, hanem együtt rezegsz velük. Bármire is hajlamosítanak, ne tekintsd azt végzetednek, mert nincs olyan. A hajlam is csak egy lehetőség, akár negatív, akár pozitív. A pozitívat ki lehet bányászni belőled, a negatívon pedig lehet dolgozni. Szóval bármit is fedtek fel a számok, értékeld azokat barátként, őrangyali útmutatásként és élj a lehetőségeivel vagy korrigáld, ha van mit. Minden rajtad múlik. Ha figyelsz a belső forrásod hangjára, zizegésére, akkor biztosan megfogod érezni mikor vagy az utadon ill. mikor nem. Akkor vagy jó úton, ha döntéseid nem hagynak benned rossz érzést. Mindig a hozzá társuló érzést kell nyakon csípni.

Ha úgy érzed, hogy váltani, változtatni szeretnél jelenlegi életeden, csak nem tudod, hol kezdjed, tarts velem egy izgalmas kódfejtésre!  Akkor is megteheted, ha csak a számok misztikussága iránti kíváncsiság hajt.

Ár

rövid
7.000 Ft
részletes
13.000 Ft

Rólam mondtátok

Jó ide járni, mert így tartalmasabbak a szombatjaim.

Luca, 14 éves